22/2/10

BOMBERS AMB FOC

Els caps dels bombers d’elit catalans, GRAF, carreguen contra els bombers d’elit del ministeri de Medi Ambient,. BRIF, i després d’encendre el foc amb acusacions molt fortes, acaben dient que: “estem fent un esforç per alguna cosa que no s’ho val”, en referència al bosc cremat bo i comparant-lo amb les vides dels seus cinc companys de Lleida morts. Bona aquesta.
Pel mig hi barregen una responsabilitat de la societat que es nova en tot aquest cacau i, per acabar-ho d’adobar, la directora general de Prevenció i Extinció de Incendis, Olga Lanau, es fa la sorda i continua assistint a les sessions de la comissió com qui va a missa de dotze.
Sisplau, que algú posi el punt i final a aquest joc de despropòsits en que s’ha convertit la comissió d’investigació del foc d’Horta. Si és cert que les conclusions d’una comissió d’investigació solen estar dades i beneïdes des de la primera sessió i les coses no solen passar a majors, que acabin quan abans amb aquesta perquè el país pot acabar més cremat dels consellers Saura i Baltasar del que ja ho està.

Dit a el Món a RAC 1 el 23.02.10