14/12/09

LA PREPARACIÓ CULTURAL

Que Espanya no hagi estat ‘culturalment preparada’ per prohibir fumar als locals públics tancats, tal i com va dir ahir la ministra, diu molt poc en favor del nivell cultural d’aquest lloc, no trobeu? A Itàlia, paradís del feta la llei feta la trampa, van prohibir-ho des del primer dia i tothom s’hi va acostumar de seguida. I enlloc es fuma, enlloc, em sentiu? No us inflaré el cap amb els països nòrdics i tal, que aquests ja se sap que son més nobles, cultes i rics, com va dir el poeta.
O sigui que ara que per fi sembla que som una gent civilitzada, i amb el consens polític, una llarga negociació i una fonamentada argumentació, segons va dir Trinidad Jiménez, per fi el govern prendrà una decisió que no és ni política, per la que no cal negociar res amb ningú i sobre la que hi ha tants milions d’arguments que ens aclaparen.
Ja sospitava que aquest govern era una mica cagadubtes, però ministra, no cal tanta comèdia per prendre una decisió tan senzilla, però voluble com una volva de fum, per ara a Espanya.

Dit a el Món a RAC 1 el 15.12.09