21/7/08

LA INCONSCIÈNCIA EXIMEIX

Ara resulta que ser un inconscient és un atenuant quan es comet un delicte. Curiosa sentència la de l’Audiència de Tarragona, perquè resulta que la gent conscient no solem anar matant a ningú per la vida; vull dir que a algú que mata un nen perquè li fa perdre una partida de vídeo joc ja és un inconscient, perquè és el que el porta a cometre el crim. Ara, que sigui a és un atenuant, ho trobo absurd.
Sentències com aquesta demostren que un fet tant terrible com llevar la vida a un altre surt baratet, uns anys i al carrer. I si ets jove i inconscient, doncs encara abans.
Bonic exemple per al jovent el que dona l’Audiència tarragonina amb la sentència de l’assassí del vídeo joc. Qui és el guapo que li diu ara al seu fill que estudiï, que creixi, que sigui responsable i totes aquestes coses que, quan me les van dir a mi, em van fer venir autèntica por. Ara no, ara és més senzill dir-li: fill meu, fes el que vulguis, perquè amb el carnet jove fins i tot tens descompte a les sentències judicials.

Dit a El Món a RAC 1 el 17.07.08