28/9/15

'Por de volar', traduït al castellà

La revista Solo Moto, que enguany celebra el seu quarantè aniversari, acaba de publicar a la seva web la versió en castellà de 'Por de volar', un text entre l'assaig i la narració​ on es reflexiona sobre els mites i les epopeies modernes a partir de la mort de l'ex-pilot Joan Garriga, en un accident de moto, just el dia de l'aniversari de l'autor.
La versió castellana du el nom de 'Miedo a volar', i la podeu llegir aquí:


FOTO: Solo Moto

'Por de volar', que podeu llegir en català AQUÍ, és el número 1 de la col·lecció de e-books Llibres mínims. La idea és la de publicar un seguit de textos de tota mena què, per inconveniències diverses que ara no venen al cas, no solen voler publicar ni els mitjans de comunicació ni els editorials, però que els seus autors no renuncien ni a escriure ni a que es llegeixin.
Els llibrets estaran editats en PDF. S'envien per correu i es poden descarregar per llegir-los a l'ordinador, la tauleta, el mòbil o be imprimir-vos-els en A4 normal.
​Els Llibres mínims seran gratuïts, és clar. Si no hi teniu finalitats comercials, els podeu reproduir total o parcialment citant-ne només autoria i procedència.
Si esteu interessats en rebre'ls, només heu d'escriure un correu a: rafelvs@outlook.com