8/4/16

L'estripada. Montoro es fa 'indepe'

Amb la carta que ha enviat el dia abans que el Parlament es reafirmés en la declaració de Ruptura del 9N, sembla que Cristóbal Montoro s'hagi tornat independentista. I no només independentista català. És probable que sigui el primer independentista extremeny.
Però Montoro te raó quan diu que l'estat de les autonomies és un fracàs. El problema és que, qui ens mengem el marro som els ciutadans, quan els responsables són els grans partits estatals, què amb aquell cafè que era xicoira van tancar un problema històric, i els nacionalistes que es conformaven amb el peix al cove. Ara, trenta set anys després, tots dos bàndols s'han adonat de que la transició que tan van adular era un nyap, i uns malden per recentralitzar, mentre els altres voten declaracions de ruptura per salvar-se políticament.
Però vull recordar que Montoro no hauria escrit amb el seu habitual to fatxenda, a Junqueras, si Convergència no hagués votat a favor de la Llei orgànica 2/2012 d'estabilitat pressupostària que el ministre esmenta en la carta com si fos les sagrades escriptures.
Així ja l'aixecarem dreta la paret.

Escolteu l'audio de L'estripada, del Catalunya vespre, a Catalunya Ràdio: