13/11/15

El llibre de la Marató

Ja és a les llibreries el llibre de la Marató 2015, dedicada enguany a la diabetis i la obesitat. Els experts sostenen que una de cada quatre persones que tenen aquestes malalties en són desconeixedors.
Publicat pel col·lectiu d'editors Llegir en català, el llibre és a la venda a totes les llibreries en edició de paper. Hi participen els escriptors i il·lustradors: Margarida Aritzeta, l'Avi, Joan Benesiu, Sebastià Bennasar, Esperança Camps, Roser Capdevila, Antònia Carré-Pons, Jordi Cervera, Cristina Curto, Anna Fando, Mercè Foradada, Martí Gironell, Teresa Juvé, Lyona, Ferran Martín, Jordi Nopca, Bel Olid, Jesús Mª Tibau, Joan Todó, Rafael Vallbona i Glòria Vives.
El llibre s'ha elaborat de forma totalment altruista, i cap persona de les que hi ha participat no ha cobrat res. El preu de venda és de 10 €, que aniràs destinats íntegrament al recapte de diners que farà la Marató de TV3 el proper diumenge 13 de desembre.
El llibre de la Marató 2015 també està editat en versió e-book. El podeu adquirir picant aquí. I per primera vegada també s'ha publicat en format audiollibre per a persones cegues. Aquesta versió la podeu adquirir picant aquí.
El proper dia 19 es podrà adquirir el disc, que es posarà a la venda amb diversos diaris.

Un moment de la presentació del llibre i el disc, aquest divendres a TV 3

Gemma Humet i la coral de l'Esmuc van participar a la presentació
Llegiu aquí el conte de Rafael Vallbona