13/5/16

L'estripada. Les filles dels altres

La volia liar l'Anna Gabriel i ha aconseguit que molts babaus hi caiguin de quatre grapes, com si aquestes coses privades es poguessin recórrer al Tribunal Constitucional. Personalment, li desitjo que tingui els fills que vulgui, i ben cepats, però que se'ls tingui ella. Jo per aquí ja hi he passat.
Per això de la maternitat sempre aplico la idea 'que macos són els nens dels altres'. O sigui, no m'atabaleu que ja tinc prou amb el meu. Per què, no és una mena d'embaràs això de les primàries? A en Sánchez al final li ha anat be per xamba: part natural. I per celebrar-ho organitza el retorn dels fills pròdigs Josep Borell i Margarita Robles. A Convergència hi haurà cesària. Francesc Homs ja fa exercicis de respiració. Podemos i Izquierda Unida s'apunten a la tribu, a l'hora de fer les feines de casa ja veurem. I al PP, família nuclear antropològica i escola privada que separi per sexes, no fos cas.
Quina mena de família és la que volen els electors? La que fa poc soroll al veïnat i la que és capaç de transmetre un seguit de valors humanístics i culturals als fills. I si és nuclear, tribal, sobrevinguda o la família Trapisonda, qui n'ha de fer res?

Escolteu l'audio de L'estripada, del Catalunya vespre, a Catalunya Ràdio: