26/2/08

BRÈTOLS TECNOLÒGICS

Avui en dia, si no penges les teves bretolades al You Tube no ets un autèntic estúpid digital com cal. I recalco això d’estúpid, o neci si ho voleu més suau, perquè s’ha de ser curt de gambals per posar a disposició de tothom, inclosa la policia, les teves ximpleries.
Abans es presumia de les fatxenderies amb els col•legues, fent una cervesa,, avui la globalització obliga a presumir davant del planeta sencer des de la xarxa. Que es pensava el jove del quad, el motorista que anava a 300 o el paio d’Almusafes que es va carregar els retrovisors dels cotxes de tot un carrer, que la policia no mira el You Tube? Però si fins i tot als casals d’avis fan cursos d’Internet !
La sentència pel temerari de Cerdanyola ha estat exemplar, si; però no garanteix que aquestes demostracions no es repeteixin, ben al contrari, potser fins i tot esperonaran a més agosarats.
Serà el You Tube extrem, o free ride, com vulgueu. Fer-la més grossa encara, penjar-la a Internet, i aconseguir, manipulant l’accés, que la policia no t’enxampi.

Dit a El Món a RAC 1 el 27.02.08

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola fogerty.

avui l'he sentit enmig de la boira de l'autopista camí de la feina...la boira era dickensiana amb ganes.

tati

Rafael Vallbona ha dit...

Lluitant amb la veu perduda en mig de la boira per interpel·lar la realitat, transformar-la, com un petit dickens d'estar per casa