1/2/08

AVISOS I NOTICIES

Des dels temps del Diari de Barcelona, subtitulat d’avisos i noticies, la comunicació ha canviat força Ja no hi ha esqueles a les portades, i el correu electrònic i la xarxa és on passa la vida. El narrador Albert Lladó, que va debutar amb el volum de relats Podemos estar contentos, s’ha entestat a escriure un a novel•la online que durant 50 setmanes podreu anar llegint de franc al web www.lanovela.es a l’estil dels antics fulletons, però en versió digital. Un altre escriptor instal•lat a la virtualitat és en Jaume Subirana, que acaba d’editar el poemari Rapala a 62, i convida a visitar l’adreça de You tube http://es.youtube.com/watch?v=0wmrnyJN1Hk per observar un experiment de màrqueting literari. Des d’un correu de nom ‘La poesia és acció’, s’informa de que fins al 30 d’abril està oberta la convocatòria d’artistes per a l'11è festival de cultura contemporània de l’Empordà, Maçart 2008. Al http://www.festivalmassart.org ho expliquen tot.
Noticia també és la revista Dado Roto, que neix a Barcelona ‘per la necessitat d’una lectura actual, allunyada del comerç, les seves rareses i altres interessos i situada a frec del precipici’. A partit d’aquest mes a www.dadoroto.com hi trobareu textos de Rogelio Saunders, Roberto Contreras, Margo Glantz, Régis Bovicino, Bruno Montané, Antonio Tello, Rolando Sánchez Mejías, Tulio Stella, Raúl Herrero, Fernando Arrabal i el Col•legi de Patafísica Chile.
I l’últim avís va pel conseller Tresserras: he rebut el número 1 de la revista Cultura. D’aires acadèmics i feixucs em fa pensar si no hi ha prou revistes de debat d’aquesta mena a les universitats; vull dir si aquesta és feina de l’administració, que sempre escombrarà cap a casa.

Publicat al suplement Tendències de El Mundo de Catalunya