10/6/16

L'estripada. Sant tornem-hi (i pagueu la festa)

Bones noticies per començar la campanya: segons el CIS tot quedarà igual. És a dir: o hi ha gran pacte PP-PSOE, què són els únics que sumen, o haurem d'anar a votar per tercera vegada. La Unió Europea, el poder financer i algun diari de Madrid que ha engegat una croada moral per salvar Espanya es deuen estar fregant les mans. Les cases d'apostes no faran ni cinc perquè la cosa estava cantada, i vostès i jo haurem pagat una altra campanya electoral per a res.
Un dineral llençat, com si sobrés.
Parlem d'això. S'estén la idea de que el 26-J és la segona volta del 20-D. Primer ho deia Pablo Iglesias, i ara ho diuen tots per esmorteir el mosqueig que portem els ciutadans. Però de segona volta res. En una segona volta no hi ha una altra campanya, amb nous espais electorals, més cartells i trameses postals, globus, tanques i espots. Això no és una segona volta, que no ens prenguin el pel. Això és una repetició producte de la incapacitat política de la classe política.
Els faig una proposta. Com que a partir de mitjanit la llibertat d'informació política als mitjans públics queda segrestada, que els sembla si vostès que ens escolten es converteixen avui en protagonistes de l'antena i estripen el que considerin oportú d'aquesta nova-vella campanya electoral que comença d'aquí una estona?
Vostès diran. Però estripin, eh?

Escolteu l'audio de L'estripada, del Catalunya vespre, a Catalunya Ràdio: