9/5/12

Un mentider i un coix

Amb la il·lusió del deure acomplert amb el govern espanyol que ens maltracta, la sanitat catalana, com a bon anxaneta, ja denega targetes sanitàries a immigrants sense papers. A la vegada, el conseller diu que no es deixarà a ningú desatès. Difícil d’entendre. Què farà la Generalitat, els donarà un ibuprofè per veure si els calma el tumor? De tant vergonyós què és el tema fa gràcia i tot. Humor negre, vaja.
D’aquí a quatre dies la confraria dels xenòfobs habituals que es passen el dia als Centres d’Assistència Primària perquè no tenen res millor per fer, ja no podran dir que els moros col·lapsen els serveis públics. Contens que estaran els García Albiol de torn, que n’hi ha més dels que ens pensem i no només al PP. I satisfet que estarà el conseller Ruiz per haver fet els deures que li ha imposat la col·lega Matos.
I així tots alegres, i els serveis d’urgències dels hospitals consorciats plens a rebentar de gent malalta, en perill de mort i tot. Però això ja no serà culpa del Departament de Sanitat, serà culpa dels hospitals, què no gestionen bé perquè no són privats, oi Boi?
Ni la Thatcher va desmantellar la sanitat pública tant bé.

Dit a El Món a RAC 1 el 10 de Maig de 2012